Meerdere aanhoudingen na fikse vechtpartij aan Philomenahof in Hoogerheide
Meerdere voertuigen van de politie kwamen ter plaatse.
Meerdere voertuigen van de politie kwamen ter plaatse. (Foto: Venema Media)

Meerdere aanhoudingen na fikse vechtpartij aan Philomenahof in Hoogerheide

  112 Meldingen

HOOGERHEIDE - De politie is zaterdagavond massaal uitgerukt voor een vechtpartij aan het Philomenahof in Hoogerheide. De aanleiding van het gevecht is niet duidelijk. Er zijn twee jongens en een man aangehouden.  


Om 20.35 uur kwam er een melding binnen van een flinke vechtpartij aan het Philomenahof, waarop de politie met meerdere voertuigen en de Koninklijke Marechaussee ter plaatse gingen. Op de Scheldeweg troffen agenten een jongen aan. Hij bleek een revolver bij zich te hebben. De 15-jarige Roosendaler is aangehouden. De revolver bleek een alarmrevolver te zijn, welke in beslag werd genomen.

Hierna trof de politie op het Philomenahof een tweede jongen uit Roosendaal aan. De 15-jarige jongen was gewond in zijn gezicht. Ook hij werd aangehouden. Ook stond daar een auto met een Belgisch kenteken, waarvan meerdere ruiten waren vernield. In het voertuig trof de politie een revolver aan. Ook dit bleek te gaan om een alarmrevolver. De bestuurder, een 27-jarige man uit Etten-Leur werd gearresteerd. De auto werd voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Het drietal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het drietal zit nog vast en wordt vandaag verhoord. Er werd ook nog een jongen uit Huijbergen aangehouden. Deze werd even later weer in vrijheid gesteld, hij bleek niet bij de vechtpartij betrokken te zijn. De politie onderzoekt de aanleiding van de vechtpartij.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief