De woning raakte flink beschadigd.
De woning raakte flink beschadigd. (Foto: Politie)

Vuurwerkbom beschadigt woning van burgemeester in Hoogerheide: ‘Ik tast volledig in het duister’

  112 Meldingen

HOOGERHEIDE - In de nacht van zaterdag op zondag is de woning van de burgemeester van de gemeente Woensdrecht beschadigd door een vuurwerkbom. Er raakte niemand gewond. De dader(s) is nog niet aangehouden.


Rond 01.15 uur hoorden burgemeester Steven Adriaansen en diverse omwonenden een grote knal. Door een vuurwerkbom is de voordeur van de woning van de burgemeester opgeblazen. Ook ontstond er flinke schade aan de voorzijde van het huis en de garage. De auto die op de oprit stond, raakte ook zwaar beschadigd. De burgemeester is enorm geschrokken, net zoals de omwonenden. “Ik tast volledig in het duister van de oorzaak en ik hoop dat het onderzoek van de technische recherche snel duidelijkheid geeft. De recherche pakt de zaak zeer serieus op.”

De politie is een onderzoek gestart. Daarom zoeken zij mensen die meer weten over het incident. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem? Dat kan via 0800-7000. 

Omdat er sprake is van een ernstig misdrijf kunt ook anoniem terecht bij het team criminele inlichtingen. Een gesprek met een rechercheur van TCI is volledig anoniem. Hoe gaat dat dan? Bel het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen. De medewerker(st)er van het servicecentrum stelt u enkele gerichte vragen en helpt u dan anoniem verder.


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief