Man (23) onder invloed van drugs aangehouden in verduisterde auto in Hoogerheide
Foto: Politie.nl

Man (23) onder invloed van drugs aangehouden in verduisterde auto in Hoogerheide

  112 Meldingen

HOOGERHEIDE - De politie heeft zaterdagavond een 23-jarige man uit Halsteren aangehouden. Hij reed in een auto die verduisterd was. Uit een speekseltest bleek dat de man ook onder invloed van alcohol was.


Agenten zagen rond 19.15 uur een auto rijden, welke vermoedelijk verduisterd was. De auto en de bestuurder werden op de Huijbergseweg gecontroleerd. De 23-jarige bestuurder uit Halsteren had een bolletje cocaïne bij zich. Dit werd in beslag genomen. Daarnaast werd de man aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. 

Hier werd een speekseltest uitgevoerd, waaruit bleek dat hij drugs had gebruit. Van hem is een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is over ongeveer twee weken bekend. De man werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is zondag verhoord en mocht ‘s middags het cellencomplex verlaten. Hij kreeg een dagvaarding voor een rechtzaak. 

Op 7 januari is er aangifte gedaan van de verduistering van deze auto. De zaak wordt verder uitgezocht. Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald. De auto wordt aan rechtmatige eigenaar overgedragen. 


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief