Afbeelding

Rabobank extra open tijdens Open Huizen Dag

Bedrijvig Nieuws

De woningmarkt is volop in beweging en dat leidt tot een toename in hypotheekvragen. Dat merken ook de financieel adviseurs van Rabobank Zuidwest-Brabant. Sinds enkele maanden bieden zij de mogelijkheid om een hypotheek binnen een week te regelen.

Jannus Deijkers, manager Financieel Advies bij Rabobank Zuidwest-Brabant licht toe: "Klanten willen graag snel duidelijkheid door een persoonlijk gesprek met een adviseur. Mede daarom zijn wij elke week een avond geopend om klanten zonder afspraak te voorzien van antwoorden. In Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen is dat dinsdagavond en in Hoogerheide is dat donderdagavond tussen 17.00 tot 20.00 uur."

Droomhuis "We merken dat deze laagdrempelige inloopspreekuren werken", vertelt Jannus Deijkers. "Soms is het fijn om even een beeld te krijgen van wat er mogelijk is, om vervolgens goed voorbereid op zoek te gaan naar dat droomhuis. Heb je je droomhuis gevonden, dan kunnen wij je hypotheek binnen een week regelen, ook voor ondernemers."

Extra open tijdens Open Huizen Dag Rabobank is op zaterdag 1 oktober extra geopend tijdens de Open Huizen Dag. "Onze kantoren in Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen en Hoogerheide zijn die dag van 9.00 tot 14.00 uur geopend, speciaal voor hypotheekvragen. Het maken van een afspraak voor een ander moment blijft natuurlijk ook mogelijk", besluit Deijkers.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief