Afbeelding

PHB shop: eerlijke verzorgingsproducten, make up én cadeautjes

Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - De PHB shop in de Lombardenstraat 17 is een supergezellig winkeltje waar je lekker rond kan snuffelen en kennis kan maken met mooie, eerlijke verzorgingsproducten, make up en leuke cadeautjes. Dat zegt eigenaresse Dorien Verdult.

"Drie jaar geleden zijn we begonnen met de verkoop van PHB Ethical beauty producten. Zowel gezicht-, lichaam- en haarverzorginsproducten als cosmetica worden aangeboden door PHB." PHb-producten zijn niet getest op dieren, bevatten geen dierlijke ingrediënten, geen parabenen, sls, kunstmatige geur en kleurstoffen of alcohol. "Zelfs voor de meest gevoelige huid, psoriasis, acne of allergieën heeft PHB zowel verzorgingproducten als make up. Onze make up is gemaakt van 100% pure mineralen en zijn vrij van conserveringsmiddelen. Die maakt ze zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Omdat de make up niet in de huid wordt opgenomen, is deze ook uitermate geschikt voor de acnehuid zonder deze verder te irriteren of verslechteren", legt Dorien uit. Zij heeft per 1 januari de winkel overgenomen. "In mijn praktijk van Gezond Gewicht begeleid ik mensen met afvallen of aankomen naar een gezond gewicht. Niet met dieeten, maar met lekker en gezond eten. Alles heeft te maken met bewuste keuzes. Zo ben ik ook in contact gekomen met de natuurlijke verzorgingsproducten, en ben dan ook erg blij met de keuze die ik gemaakt heb. Je voelt en ziet het verschil."

Assortiment "Intussen is het assortiment in de winkel flink uitgebreid met andere mooie natuurlijke merken waar we zelfs exclusief importeur in Nederland van zijn, zoals JOIK, Schmidt’s Salt of the Earth Moraccan Natural en het super leuke Crazy Rumers met de natuurlijke lip balm in heel veel verschillende smaken! Ons assortiment bestaat o.a. uit: mooie verzorgings- en heerlijke badproducten, maar ook leuke cadeautjes zoals badtruffels. En om zelf te scheppen badzout en -poeder, badbruisballen en een heel ruim assortiment lekkere zeepjes, heerlijk geurende Soja wax kaarsen, geurparels en geurstokjes en nog veel meer." "Jaren geleden waren de natuurlijke producten voor een kleine groep mensen, gelukkig is die tijd voorbij en zijn er steeds meer mensen die beseffen dat we zuinig moeten zijn op de aarde en genieten van eerlijke, natuurlijke producten", besluit Dorien.

PHB Ethical Beauty, Lombardenstraat 17, Bergen op Zoom, 06-22201520

Dorien Verdult in haar winkeltje.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief