Afbeelding

Sjerk Slagmolen Wooninrichters keert terug op A-locatie in Putte

Bedrijvig Nieuws

PUTTE – Al jaren is Sjerk Slagmolen een begrip in Putte. Op het gebied van woninginrichting is Sjerk Slagmolen zelfs het adres voor Zuidwest-Brabant en België. Sinds 21 januari is de nieuwste winkel te vinden aan de Antwerpsestraat 50 in Putte.

DOOR JOSÉ VAN DER WEGEN

“We keren daarmee terug op een A-locatie in Putte. Met alle ontwikkelingen rond het Tervo-plein en de nieuwbouw die daar komt, kunnen we aan de overkant meegaan met deze vernieuwingsslag. Het straatbeeld leeft zo weer op bij en rondom het Tervo-plein. De Antwerpsestraat 50 is al jaren een beeldbepalend pand in Putte en door onze winkel hier te vestigen, lossen we onder meer een deel van de leegstand in het dorp op”, aldus Sjerk Slagmolen.

Belgische markt Vanuit de vestiging in Putte zal Sjerk Slagmolen Wooninrichters zich vooral gaan toeleggen op de Belgische markt. “We willen meer grensoverschrijdend gaan werken. De klant wordt straks bediend vanuit onze hoofdlocatie in Bergen op Zoom, maar uiteraard ook hier in Putte. We zijn onder meer gespecialiseerd in pvc-vloeren. Daarmee bezitten we al een groot marktaandeel in Zuidwest-Brabant en een deel van België. Ook in het bekleden van vloeren en trappen met tapijt zijn wij gespecialiseerd. Verder bieden we alles aan op het gebied van vloer- en raamdecoratie. Van shutters tot binnenzonwering, we kunnen het allemaal leveren. Op de locatie in Putte zullen we ook starten met speciale handgeknoopte vloerkleden. Deze vloerkleden komen met name uit India en zijn nieuw in ons assortiment.”

Showroom Met de nieuwe locatie in Putte voelt Sjerk Slagmolen zich bijna een projectontwikkelaar in Putte. “Ik kan me goed vinden in de rol van projectontwikkelaar in deze omgeving.” Als specialist in woninginrichting ontwikkel je immers ook projecten bij mensen thuis. Sjerk Slagmolen Wooninrichters kan daarbij een heel team mensen inzetten. “We hebben onze showrooms, maar ook de mobiele showrooms, waarmee we de mensen thuis kunnen helpen. Onze adviseurs komen altijd vrijblijvend bij mensen thuis een kijkje nemen.” Wie bij de vestiging in Putte langskomt, zal daar vooral Arnold Meekel aantreffen. Meekel werkt al jaren voor Sjerk Slagmolen en is binnen het bedrijf toch wel het gezicht voor Putte. Het team van Sjerk Slagmolen Wooninrichters zet zich echter gezamenlijk in om het bedrijf op de kaart te zetten. “En uiteindelijk willen wij zo ook grensdorp Putte weer echt op de kaart zetten.”

Kijk voor meer informatie op www.tapijtenvinyl.com - Verder kunt u ook altijd terecht op de hoofdvestiging in Bergen op Zoom voor het complete aanbod.

Openingstijden woensdag tot en met vrijdag 11.00-16.00 uur, zaterdag 9.30-17.00 uur, zondag 11.00-16.00 uur

Sjerk Slagmolen Wooninrichters, Antwerpsestraat 50, Putte

Sjerk Slagmolen en Arnold Meekel zijn klaar voor een nieuw avontuur aan de Antwerpsestraat 50 FOTO JOSÉ VAN DER WEGEN



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief