Uitgeverij de Bode, nummer 1 in effectief huis-aan-huis bereik

Bedrijvig Nieuws

Verspreid uw folder met weekblad de Bode!

Wekelijks valt bij een half miljoen huishoudens in West-Brabant en Midden-Zeeland het goed gelezen Weekblad de Bode op de deurmat. Vanaf nu is het voor ondernemers mogelijk om mee te liften op dit zeer uitgebreide bereik door een flyer of zelfs een eigen magazine te laten mee bezorgen met Weekblad de Bode. Hiervoor heeft u de keuze uit twee bezorgmogelijkheden: in de voorweek (za-ma) samen met het ongesealde folderpakket of midweeks tegelijkertijd met Weekblad de Bode.

Bezorging met Weekblad de Bode: - Een hoge attentiewaarde door de combinatie met ons goed gelezen weekblad en slechts een beperkt aantal folders - Ook verspreiding in de buitengebieden - Mogelijkheden om te kiezen voor bepaalde plaatsen en wijken - Hoge kwaliteit van bezorging.

Bezorging in het folderpakket: - Vroege verspreiding in de week - Alle reclamefolders gebundeld - Mogelijkheden om te kiezen voor bepaalde plaatsen en wijken, exclusief buitengebieden - Aantrekkelijke tarieven.

Drukken en verspreiden Ook kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor klanten die het drukken en verspreiden willen uitbesteden op één adres. Tegen aantrekkelijke tarieven en met een minimale tijdsinvestering wordt uw reclamefolder in het gewenste formaat gedrukt en effectief huis-aan-huis verspreid.

Ontwerp en tekst Daarnaast staat Uitgeverij de Bode u graag bij in de ontwikkeling en vormgeving van uw flyer. Ons team bestaat uit professionele redacteuren, fotografen en vormgevers die ervoor zorgen dat u met uw flyer de juiste snaar weet te raken bij het publiek.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Huub Aarts, tel. 076-5998111, of mail naar advertentie@internetbode.nl. Raadpleeg ook onze website www.internetbode.nl/folderverspreiding



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief