Afbeelding

TMC voegt extra waarde toe aan haar producten

Bedrijvig Nieuws

Aandacht voor de klant en plezier in ondernemen. Die twee facetten hebben ervoor gezorgd dat TMC Woonwinkels haar 40-jarig jubileum kan vieren. “Dat doen we dan ook samen met de mensen”, vertelt Jaap Witte van het familiebedrijf met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen. U wordt in de winkels verwend met allerlei mooie acties.

Jubileumweken TMC Woonwinkels heeft deze en vorige week uitgeroepen tot jubileumweken. Maar sommige acties lopen langer door. Deze hele week trakteert het TMC-team u op koffie met gebak en een hapje en een drankje. Daarnaast hangen er ballonnen in de zaken die u mooie kortingen opleveren. “Alleen al het lek prikken is hilarisch”, belooft Witte. In de ballonnen zitten kortingscheques van vijf, 7,5, tien en 12,5 procent. “En in iedere winkel is er één ballon met veertig procent korting.” Dat kan u een voordeel van maar liefst 2500 euro opleveren.

Acties De twee acties die langer doorlopen bieden u ook kans op mooie prijzen. “We nodigen mensen uit ideeën aan te dragen om onze winkels nog eigentijdser te maken. De meest originele belonen we met een waardebon van vierhonderd euro.” Voor de andere actie levert u twee foto’s in: eentje van uw inrichting nu en eentje van hoe mooi het is geworden na uw aankoop bij TMC Woonwinkels. “Wij zetten deze foto’s op Facebook en wie de meeste likes krijgt, wint een waardecheque ter waarde van veertig procent van het aankoopbedrag, met een maximum van 3500 euro.” De foto’s van voor en na bijvoorbeeld het behangen, plaatsen van uw nieuwe lamp of totale metamorfose kunt tot 30 november insturen. Op 31 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Familiebedrijf Na jaren in loondienst te hebben gewerkt in de tapijt- en gordijnbranche begon Jaap Witte’s vader in 1975 voor zichzelf. In de Goese Wijngaardstraat opende hij Tapijtcentrum Zeeland. “Omdat hij het aan zijn hart kreeg, ging mijn broer al gauw van school om onze vader te helpen in de winkel. Hij ging er nooit meer weg.” Jaap Witte werkt er inmiddels ook al 38 jaar. “Samen met acht broers, een zus en een zwager. Dat vind ik ook een groot goed. Natuurlijk is er wel eens een meningsverschil, maar we werken al die jaren al prettig samen.”

Vernieuwing De voortdurende veranderingen vindt Witte één van de mooie aspecten van zijn vak. Die gaan verder dan alleen nieuwe trends en producten. “Onze naam hebben we zo ook al een paar keer veranderd. Na Tapijtcentrum Zeeland werd het Tapijt- en Meubelcentrum Zeeland en toen de winkel in Bergen op Zoom er zo’n zestien jaar geleden bij kwam, werd het TMC Woonwinkels. Daarnaast zijn er in die veertig jaar weinig jaren geweest zonder verhuizing, bouw of verbouw. In Bergen op Zoom en Kruiningen zijn we net weer klaar en ziet het er picobello uit. In Goes hebben we de 10.000 vierkante meter van WoonWenz eind 2013, begin 2014 onder handen genomen en is er naast Xooon en Henders&Hazel de nieuwe instapformule Budget Homestore toegevoegd. En onze TMC Woonwinkel aan de Marconistraat in Goes verbouwen we eind dit jaar weer.” TMC vindt het belangrijk dat haar winkels vol woonideeën visitekaartjes zijn, zodat u er graag komt en geïnspireerd raakt. Het team gelooft ondanks het online aankopen kunnen doen in de kracht van haar winkels. “We gaan ook mee in de digitale mogelijkheden, maar we blinken uit in onze winkels. Door de mensen te laten beleven, te adviseren en een compleet plaatje te presenteren, voegen we waarde toe aan onze producten. We waarderen onze klanten. Dat laten we zien door ze respectvol te behandelen, met aandacht en in een gezellige sfeer. Ook bieden we graag iets extra’s, zoals bijvoorbeeld workshops en onze Zeeuwse Woonmarkt. Die organiseren we in oktober voor de derde keer.”

Toekomst Witte en zijn familie hopen nog eens veertig jaar aan de bedrijfshistorie te kunnen toevoegen. “Aan de opvolging zal het niet liggen”, lacht hij. “Er lopen al zo’n tien familieleden van de volgende generatie rond. En zij zijn al beter dan wij. Ook zij zorgen voor vernieuwing.” Als ze al advies nodig hebben, geeft hij hen mee de waardering voor de mensen te laten blijken. “En gewoon blijven doen.”

Op de foto (vlnr): Marjorie, Wim en Jaap van TMC Woonwinkels. FOTO BENNIE KRAJENBRINK

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief