Afbeelding

AutoTeam in Bergen op Zoom gaat verhuizen. Ga je mee?

Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Per 16 februari 2015 verhuist Opel-dealer AutoTeam, na ruim 64 jaar dienst aan de Erasmuslaan in Bergen op Zoom, naar de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Medewerkers uit Bergen op Zoom blijven werkzaam bij AutoTeam en klanten kunnen terecht bij de AutoTeam vestiging in Roosendaal.

Leon Paassens (verkoopleider in Bergen op Zoom) en Christ Roks (service adviseur) lichten toe waarom AutoTeam Bergen op Zoom verhuist naar Roosendaal: “Al ruim 64 jaar ervaren we aan de Erasmuslaan van generatie op generatie een hele prettige, ongedwongen en professionele samenwerking met onze Opel-klanten, maar nu is het tijd voor vernieuwing. We willen namelijk erg graag onze prettige en professionele samenwerking voortzetten, zodat onze klanten altijd de aandacht krijgen die zij verdienen.” Christ is blij dat hij en de collega’s meeverhuizen. “Gelukkig blijft alle kennis en ervaring behouden doordat collega’s mee gaan naar Roosendaal. Dat is ook wel zo prettig voor onze klanten, die de vertrouwde gezichten weer terugzien.” Leon: “Omdat we willen laten zien dat onze klanten écht belangrijk voor ons zijn en we ze heel graag terugzien in Roosendaal, hebben we een speciale VIB behandeling: de Very Important Bergse klant. Zo worden wachtende klanten extra verwend met verse koffie en Bergse koeken. Natuurlijk is er ook gratis Wi-Fi. Voor klanten die liever niet wachten, is er gratis vervangend vervoer beschikbaar in een nieuwe Opel naar keuze!” Klanten van AutoTeam in Bergen op Zoom zijn per brief geïnformeerd over de verhuizing en worden vanaf 16 februari van harte welkom geheten in Roosendaal. Daar krijgen ze een rondleiding, worden voorgesteld aan de nieuwe gezichten en ontvangen uiteraard de VIB behandeling. Meer informatie is te vinden op: www.autoteam.nl/verhuizing

Route vanuit Bergen op Zoom: Neem op de A58 richting Breda afrit 23-Roosendaal-Oost en ga aan het einde links de Van Beethovenlaan op. Na ongeveer 1.100 meter ziet u AutoTeam aan de linkerkant.

AutoTeam Roosendaal, Van Beethovenlaan 6, 4702 JS Roosendaal, 0165-578578, roosendaal@autoteam.nl

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief