Afbeelding

Goede voornemens waarmaken bij Sports&Pleasure.

Bedrijvig Nieuws

HOOGERHEIDE – 2015 is nog maar een maand bezig en de meeste mensen breken alweer met de goede voornemens. Sports&Pleasure in Hoogerheide wil hier verandering in brengen en introduceert daarom een nieuw concept. Bij dit concept kan men zelf zijn of haar eigen fitnessabonnement samenstellen. Daarnaast introduceert Sports&Pleasure als eerste in de regio ‘pay-per-use’. Dat wil zeggen dat men naast de 5,95 euro aan onbeperkt sporten per week, het abonnement kan aanvullen met diverse supplementen.

DOOR MAARTEN ELST

Bij Sports&Pleasure staat de klant centraal. Daarom kunnen fitnessers in het nieuwe jaar zelf hun fitnessabonnement samenstellen. Met keuze uit diverse mogelijkheden kan de klant aan het eigen lichaam werken, om zo binnen enkele weken resultaat te zien.

Trends

De belangrijkste reden waarom Sports&Pleasure overgaat op het nieuwe concept is dat het middensegment van de fitness verdwijnt. Men betaalt niet meer 40 euro voor een maandabonnement bij de plaatselijke fitness, maar gaat op zoek naar goedkopere alternatieven. Van deze trend wil Dion Traets, manager bij Sports&Pleasure, dan ook gebruikmaken. “We bieden graag voor ieder wat wils”, vertelt Traets. “Voor mensen die graag goedkoop onbeperkt willen fitnessen bieden we het goedkope basisabonnement aan. Dit abonnement kan worden uitgebreid met supplementen in de vorm van pay-per-use. Er kan maandelijks voor worden gekozen om bepaalde modules, zoals groepslessen, drankjes, voedingsbegeleiding, tennis en squash, aan of uit te zetten. Hiermee kan degene die komt fitnessen zelf bepalen hoe duur hij of zij het maakt.” Aan begeleiding is bij Sports&Pleasure ook gedacht. “Er is altijd iemand aanwezig tijdens de verruimde openingstijden. Dit vind ik een must en daarom hanteren wij dat ook. Met negentien man sterk staan wij mensen te hulp daar waar zij wensen dat het nodig is.”

Milon Cirkel

Al een enkel tijdje wordt er bij Sports&Pleasure met enkele Milon Cirkeltoestellen. In een afwisselend programma gaat de sporter langs alle facetten van de fitness door middel van een persoonlijke chipkaart. Deze chipkaart wordt gekoppeld aan het abonnement, waarmee men de persoonlijke ontwikkelingen kan volgen via internet. Sports&Pleasure heeft ook een app ontwikkeld, waarin deze persoonlijke gegevens kunnen worden opgevraagd. Zo kan er thuis rustig worden nagelezen of het vetpercentage en de persoonlijke ontwikkelingen nog volgens plan gaan.

Succesvol resultaat

Wat verder heel belangrijk is bij Sports&Pleasure, is het voedingspatroon. “Zodra er een sportplan en een ideaal voedingsplan kan worden gecombineerd, zal er sneller progressie worden geboekt bij het fitnessen. Bij ons staat voeding daarom hoog in het vaandel, waardoor voedingsbegeleiding tegen een kleine vergoeding per maand beschikbaar is. Hiermee zijn we, net als bij de Milon Cirkeltoestellen, uniek in de regio.” Wie zich nu inschrijft bij Sports&Pleasure, hoeft geen inschrijvingsgeld te betalen. Zo kan men alsnog proberen om de goede voornemens van 2015 waar te maken.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief