Carwash Het Meeuwke: een complete ervaring

Bedrijvig Nieuws

HOOGERHEIDE - De onbemande pomp wint terrein op de bemande pomp, maar soms heb je als klant gewoon behoefte aan dat beetje extra service. Dan ben je bij Carwash Het Meeuwke aan de Plesmanlaan 2 in Hoogerheide aan het juiste adres.

DOOR JOSÉ VAN DER WEGEN

Carwash Het Meeuwke omvat één van de goedkoopste 24-uurs-tankstations uit de regio, een carwash, een luchtservice, stofzuigers, aanhangwagenverhuur en een echte pompshop. Kees Kouters en Hellen van Zoest bieden een heel uitgebreid assortiment aan in hun pompshop. "Het aanbod varieert van medicijnen tot sigaretten en van drankjes tot allerlei producten voor de auto. Tevens hebben we een mini-supermarkt, voor alle producten die je zou missen op zondag. We merken dat hier goed gebruik van wordt gemaakt."

Service
De meest in het oog springende producten bij Carwash Het Meeuwke zijn echter de verse groenten en fruit. "We halen verse groenten en fruit bij de lokale boeren. Het zijn echte streekproducten van de Brabantse Wal. Mensen kunnen hier terecht voor aardappelen, eieren, aardbeien, pruimen, uien, etcetera. Het aanbod varieert daarbij per seizoen."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief