Kyra Kievit - Nederlands Kampioen Artistic Twirl Junior N3
Kyra Kievit - Nederlands Kampioen Artistic Twirl Junior N3 Foto: Bert Busch

Re-Creation presenteert 'The Oscars'

Door: Hanneke Marcelis Actueel

OSSENDRECHT - De echte beeldjes zijn nog maar pas uitgereikt, maar op zaterdag 31 maart worden in het Kloosterhof in Hoogerheide Oscars uitgereikt door de leden van Show- en Twirlvereniging Re-Creation uit Ossendrecht.

De 33 leden in de leeftijden van 4 t/m 26 jaar nemen u in een wervelende voorstelling mee in een wereld van film, glitter en glamour. Het belooft een heel afwisselend programma te worden met dansen op verschillende muziek uit de filmwereld. Pirates of the Caribean, Maya de Bij en Up; ze komen allemaal voorbij. Natuurlijk zal er veelvuldig gebruik worden gemaakt van de baton, maar daarnaast zullen er ook shows te zien zijn met uitsluitend dans of waarbij gebruik wordt gemaakt van poms of linten.

Er zullen op 31 maart twee voorstellingen worden gegeven; een middag- en een avondvoorstelling. Bij de avondvoorstelling is iedereen die geïnteresseerd is van harte welkom om te komen kijken. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij MFC de Drieschaar in Ossendrecht, MFC het Kloosterhof in Hoogerheide en via re-creation@kpnmail.nl. De avondvoorstelling start om 19.30 uur en duurt naar verwachting tot 22.00 uur. Naast de optredens van de leden van Re-Creation staat er ook een spetterend gastoptreden op het programma van turnvereniging Genie uit Bergen op Zoom.

Dit jaar is het Re-Creation ook gelukt een middagvoorstelling te verwezenlijken, met hulp van het Rabobank Coöperatiefonds. Deze voorstelling wordt speciaal opgevoerd voor mensen die niet vaak meer naar theater kunnen gaan. Door de voorstelling rolstoeltoegankelijk te maken, is de voorstelling toegankelijk voor mensen uit de verzorgingstehuizen in de gemeente Woensdrecht en mensen met een beperking. Verschillende instanties zijn hiervoor benaderd, maar uiteraard kunnen mensen zich ook aanmelden voor deze speciale voorstelling. Er geldt een speciaal tarief voor 65+ en mensen met een beperking. De middagvoorstelling start om 14.00 uur en duurt naar verwachting tot 16.15 uur. Mensen die hier meer over willen weten of die zich willen aanmelden worden aangeraden het bovenstaande e-mailadres te gebruiken. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief