Afbeelding
Foto: :H.Hekhuizen

Feestelijke opening voor de B&B in een Fokker in Hoogerheide

Door: Hanneke Marcelis Actueel

HOOGERHEIDE - Het was een project van de lange adem maar eindelijk is hij dan officieel geopend: de Bed and Breakfast in een Fokker F27 in Hoogerheide. Esther Slootweg en Gerhard Horstink plaatste het indrukwekkende vliegtuig in hun tuin om hun unieke B&B te kunnen realiseren.

Wil je op een bijzondere plek overnachten? Dan moet je aan de Nijverheidsstraat in Hoogerheide zijn. Daar kun je overnachten in een F27 vliegtuig uit 1961 die is omgebouwd tot een luxe suite voor twee personen. Er zit zowaar zelfs een heuse sauna in het toestel. Maar ondanks de aanpassingen is de cockpit nog steeds intact. Wie de suite huurt kan dus de werkplek van de piloot zoals deze er vroeger uitzag nog precies zien.

Het vliegtuig werd aan het einde van de zomer van 2016 naar Hoogerheide gebracht. In 2017 is er hard gewerkt te transformeren tot een luxe suite. Vandaag werd de Fokker onder toeziend oog van een groot publiek officieel geopend. Die eer was aan Martin Schröder, oprichter en voormalig CEO van Martinair. 

Ga voor meer informatie naar www.slapenineenvliegtuig.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief