politie-112-aanhouding
politie-112-aanhouding Foto: Archief de Bode

Vierde verdachte aangehouden voor moord op 37-jarige man uit Ossendrecht

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

OSSENDRECHT/SCHIEDAM - Er is afgelopen week een nieuwe verdachte aangehouden voor de moord op een 37-jarige man uit Ossendrecht. Dat meldt BN de Stem. 

De 37-jarige man werd op 16 februari 2016 doodgeschoten in zijn woning aan de Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht. Er werd een grootschalige opsporing opgezet, waarnaar een vrouw en twee mannen werden aangehouden. 

Het is niet duidelijk wat de rol van de nieuwe verdachte zou zijn geweest bij het misdrijf. De rechter-commissaris in Breda heeft vrijdag 14 september bepaald dat de man nog langer in de cel blijft. 

De aangehouden vrouw was maar kort verdachte. De twee mannen uit Nijmegen, twee neven van het slachtoffer, zijn later doodgeschoten bij een drugsruzie in Nijmegen.

De politie ging destijds uit van acht verdachten. Dit omdat getuigen verklaard hadden dat ze na het incident acht mensen weg zagen rennen bij de woning. Zij zouden mogelijk naar de woning zijn gegaan om wiet te stelen. Het slachtoffer was waarschijnlijk daar aanwezig om de plantage te beveiligen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief