v.l.n.r. J. Burm(district), A. Clarijs (40 jr), A. Heijmans en A. van den Bergh (beiden 50 jr lid)
v.l.n.r. J. Burm(district), A. Clarijs (40 jr), A. Heijmans en A. van den Bergh (beiden 50 jr lid) Foto: P van den Bergh

Jubilarissen vogelvereniging Hoogerheide gehuldigd

Door: Janny Mathijssen 112 Meldingen

HOOGERHEIDE - Vogelvereniging de Zuidwesthoek uit Hoogerheide heeft afgelopen week tijdens haar jaarlijkse feestavond in clublokaal Grandcafe Eeterij “le Soleil” een viertal leden gehuldigd wegens hun jarenlange lidmaatschap van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV).

De heren A, Heijmans en A. van den Bergh zijn 50 jaar lid, de heer A. Clarijs 40 jaar en de heer M. Pijnen 25 jaar lid van de bond. Laatstgenoemde kon helaas wegens persoonlijke omstandigheden niet aanwezig zijn.
Door het bestuur van de vereniging zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet en kregen zij door de heer J. Burm, als vertegenwoordiger van het districtsbestuur West Nood Brabant, de bijbehorende onderscheiding opgespeld.
Tevens is op deze avond aan de heer C. van der Linden het bondskruis van de NBvV uitgereikt vanwege het behalen van het algemeen kampioenschap op de onlangs gehouden tentoonstelling. Hij heeft met een roodkoppapegaaiamadine van 94 punten het hoogst aantal punten behaald op deze show. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief