Poetszorg, poetsen met een praatje.
Poetszorg, poetsen met een praatje.

Nieuwe WMO-aanbieder voor hulp bij het huishouden

Door: Chantal Dobbe Bedrijvig Nieuws

WOENSDRECHT - Poetszorg is een poetsspecialist die met lage overheadkosten, gemotiveerde vaste lokale huishoudelijke hulpen en met eigen, voor de klant gratis, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt.

Door de kwaliteit van de poetsmiddelen, kan in minder tijd, een beter poetsresultaat worden bereikt. De kracht en energie gaat niet in het poetsen zitten, waardoor er ruimte blijft voor het sociale aspect, zoals een gesprek, tijdens de poetswerkzaamheden.

Voordelen
Een vaste lokale huishoudelijke hulp; Vervanging tijdens vakanties; Maatwerk; Korte lijnen; Een beter zichtbaar poetsresultaat door het gebruik van eigen, gratis milieuvriendelijke poetsmiddelen.

Overstappen?
Poetszorg is een door de gemeente gecontracteerde WMO-partij voor huishoudelijke ondersteuning. Dat betekent dat iedereen met een indicatie voor huishoudelijke ondersteuning voor Poetszorg kan kiezen of naar Poetszorg kan overstappen. Dat geldt ook voor diegenen die naast huishoudelijke ondersteuning nog andere WMO-zorg ontvangen, zoals verzorging of verpleging. In dat geval stap je gewoon alleen voor het poetsen over naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

Werken bij Poetszorg
Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe koffiepoetsen. Spreekt bovenstaande je aan reageer dan via de website: www.poetszorg.nl of bel voor meer informatie naar: 06-14827200. Wij zien je graag!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief