Podium Kloosterhof presenteert de Beach Boys Tribute

HOOGERHEIDE Na een reeks uitverkochte theatershows in de Benelux, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Australië brengen The Bootleg Beach Boys uit Ierland hun succesvolle eerbetoon aan California’s beroemdste band terug naar de Nederlandse theaters.


The Bootleg Beach Boys brengen een zonovergoten selectie van de harmonieuze west-coast-songs, waarmee ze de geest van de 1960’s American Dream volledig terughalen. De show wordt ondersteund met historisch foto- en filmmateriaal van de originele band. Surffavorieten als Surfin’ Safari en Surfer Girl, autorockers als Fun Fun Fun, natuurlijk klassiekers als God Only Knows, Good Vibrations en Help Me Rhonda, maar daarnaast ook meer cultfavorieten van Pet Sounds en Smile.

Ze klinken identiek aan The Beach Boys en ze zien er ook nog eens exact uit als The Beach Boys. The Bootleg Beach Boys zorgen voor een memorabele avond en een prachtig eerbetoon aan veertig jaar Beach Boys. 

Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl

Telefonische informatie: 0164-620221

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief