politie-112-politieauto
politie-112-politieauto

'Meer controles nodig op bedrijventerreinen in Reimerswaal'

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal heeft woensdag een grote controle uitgevoerd op bedrijventerrein De Poort in Rilland.


De Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland, Belastingdienst en de politie werkten mee. Er zijn meerdere overtredingen geconstateerd. Het gaat om overtredingen van het bestemmingsplan, de bouw- en milieuwetgeving en de Belastingdienst zegt aanleiding te hebben om nader onderzoek te doen.

Kentekenplaten

De politie heeft ook meerdere gestolen auto’s, valse kentekenplaten, een gestolen fiets en een e-bike aangetroffen. Ook is een flinke hoeveelheid gloednieuwe auto-onderdelen in beslag genomen, die vermoedelijk van andere auto’s afkomstig zijn. Verder zijn vijftien buitenboordmotoren in beslag genomen die vermoedelijk zijn gestolen.

Criminaliteit

Met de controle willen de instanties voorkomen dat er op het bedrijventerrein sprake is van (ondermijnende) criminaliteit. “Gelet op het resultaat is de kans groot dat er de komende tijd meer controles plaatsvinden op bedrijventerreinen in Reimerswaal”, zegt burgemeester José van Egmond.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief