Afbeelding

Evenementendag voor jeugd Putte week verplaatst

Door: Britta Janssen Actueel

PUTTE - Vanwege de slechte weersverwachting verzet de stichting Jeugd- en Jongerenwerk Putte haar jaarlijkse evenementendag naar zaterdag 24 augustus.

De evenementendag zou oorspronkelijk aanstaande zaterdag plaatsvinden.

Western

De jaarlijkse evenementendag biedt volop gratis toegankelijke activiteiten voor de jongens en meiden uit Putte. Het thema voor 2019 is 'Western Fun'. Traditiegetrouw vindt de evenementendag van het jeugd- en jongerenwerk plaats op het terrein aan de Beukendreef in Putte. Tussen 12.00 uur en 20.00 uur kunnen zowel jonge als oudere kinderen zich hier vermaken met allerlei gratis sporten en spelletjes. Met het thema 'Western Fun' mag uiteraard de rodeostier deze dag niet ontbreken. Verder is er onder meer een bungeerun (wie komt het verst met het bungeetouw?), springkasteel, glijbaan, foamparty en buikslide. Ook het spijkerbroekhangen staat op de agenda. Verder zijn er feestelijke, zomerse beats van dj en kunnen de kinderen smikkelen bij een foodtruck. Er zijn bij de evenementendag onder meer suikerspinnen en popcorn verkrijgbaar.

Vrienden

De jaarlijkse activiteitendag vindt zaterdag 24 augustus voor de zevende keer plaats. "We hebben de evenementendag met enkele vrienden bedacht, omdat er weinig activiteiten voor de jeugd zijn in ons dorp", vertelt Gino Ketelaars van stichting Jeugd- en Jongerenwerk Putte. "We hopen dat het weer meezit en gaan er een mooie dag van maken."
Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van Jeugd en Jongeren Putte.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief