Foto: Omroep Max

André van Duin en Janny van der Heijden proeven van de Brabantse Wal

OSSENDRECHT - Voor een nieuw programma van Omroep Max hebben André van Duin en Janny van der Heijden een bezoek gebracht aan de Brabantse Wal.


De twee presentatoren van Heel Holland Bakt hebben nu de handen ineengeslagen voor een nieuw programma: Denkend aan Holland. Eerdere afleveringen van het programma trokken meer dan één miljoen kijkers. De aflevering van de Brabantse Wal wordt uitgezonden op maandag 26 augustus om 22.15 uur op Omroep Max. In de aflevering is te zien hoe het duo kennismaakt met de West-Brabantse Waterlinie.

Onderweg vinden ze zeekraal in natuurgebied de Dintelse Gorzen van Natuurmonumenten. Vervolgens varen ze over de Steenbergse Vliet, langs Fort Henricus naar Stadhaven Steenbergen voor aardbeien. De volgende dag fietsen ze op de Brabantse Wal en gaan ze langs weervisserij Van Dort in Bergen op Zoom. Daarna steken ze zelf asperges bij aspergeteler Corné Ooms in Ossendrecht. Uiteraard met een goed glas aspergewijn van Domaine De Brabantse Wal.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief