Foto: Humphrey Hekhuizen

Nieuwe gemeentewerf Hoogerheide feestelijk geopend

HOOGERHEIDE – Maanden werd er aan gebouwd, de nieuwe gemeentewerf voor de buitendienst, de brandweer- en ambulancepost. Op 7 juni was de officiële opening, maar een open dag voor iedereen die een kijkje wilde nemen was er nog niet. Tot nog toe tenminste, want er is een datum: zaterdag 14 september is er een open dag aan de Doelstraat 3 in Hoogerheide.


Wie vanaf de snelweg richting Hoogerheide reed in het verleden, kon er al nooit omheen: het pand aan de Doelstraat 3. De laatste jaren zat er een Albert Heijn, maar daarvoor was het eigenlijk altijd al een supermarkt. In ieder geval Prijsslag, Jac Hermans, A&P, C1000 hadden er een winkel en tot slot dus Albert Heijn. Doelstraat 3 was daarmee bijna heilige supermarktgrond in Hoogerheide. In het voorjaar kwam daar echter een einde aan.

Albert Heijn verhuisde en de buitendienst van de gemeente Woensdrecht, de brandweer en ambulancepost namen hun intrek in de Doelstraat. Om de drie diensten goed te kunnen huisvesten, is het pand verbouwd. De zolder is geschikt gemaakt voor opslag. Zo maken onder meer Jeugdland uit Hoogerheide en Kindervakantiespel uit Ossendrecht gebruik van de opslagruimte op de nieuwe gemeentewerf.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES