Foto: Hanneke Marcelis

Kinderen kunnen weer gratis kennismaken met sport en cultuur

HOOGERHEIDE - Basisschoolkinderen in de gemeente Woensdrecht krijgen de komende weken de kans om kennis te maken met verschillende sporten.


De proeflessen bij sport- en cultuurclubs zoals badmintonclub De Drieschaar, ‘t Krekelkoor, gymvereniging Jeveo, de scouting, Totally Dance Company en de zwemmers van De Zilvermeeuw zijn gratis. “Doe lekker mee, want sporten zorgt voor plezier, voldoening, sociale contacten en het is goed voor je gezondheid”, zegt wethouder Lars van der Beek. “We willen de kinderen in onze gemeente nog meer aan het sporten krijgen. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken.”

Boekje

Alle kinderen hebben een boekje met het aanbod gekregen. Inschrijven voor één of meer proeflessen kan via de website www.cultsportwoensdrecht.nl. Het boekje is samengesteld door de Brede Welzijnsinstelling.

Volgens Van der Beek kan iedereen lid worden van een vereniging door de samenwerking met het jeugdfonds sport en cultuur en Stichting Leergeld en speciale groepen voor mensen met een beperking.  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Bezorgers

Bergen op Zoom

Bezorgers

Woensdrecht

Administrateur m/v

Bergen op Zoom

Bewindvoerder m/v

Bergen op Zoom en Tilburg

Teamleider transport en opslag

Zevenbergen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief