mantelzorger in gesprek
mantelzorger in gesprek (Foto: surplus)

Woensdrecht viert op meerdere manieren de Dag van de Mantelzorg

HOOGERHEIDE - Ook de gemeente Woensdrecht viert zondag 10 november de Dag van de Mantelzorg.


Vorig jaar stuurde wethouder Lars van der Beek een kaartje naar alle mantelzorgers. Dit keer kunnen inwoners zelf een bedankje sturen naar mensen die altijd voor hun klaar staan.

Via de website www.dagvandemantelzorg.nl kunnen mensen een gratis Greetz-kaartje met een persoonlijke boodschap (ter waarde van 3,72 euro) laten versturen. Het is inclusief envelop en postzegel.

Theatervoorstelling

De BWI Woensdrecht organiseert op de dag bovendien een theatervoorstelling voor mantelzorgers in de gemeente, die zich hiervoor hebben opgegeven. Zij gaan naar een voorstelling van de Meisjes met de Wijsjes in Podium Kloosterhof. “We willen dat de mantelzorgers even nergens aan hoeven te denken en gewoon een gezellige middag hebben”, zegt Lenny Winkel van de BWI Woensdrecht.

De middag is tevens de kick-off van het uitdelen van het mantelzorgcompliment door de gemeente. Elke geregistreerde mantelzorger krijgt vijftig euro als blijk van waardering. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief