Popkoor Dazzl treedt op in de kerk van Woensdrecht. FOTO POPKOOR DAZZL
Popkoor Dazzl treedt op in de kerk van Woensdrecht. FOTO POPKOOR DAZZL (Foto: )

Kerstconcert is laatste activiteit in kerk Woensdrecht

WOENSDRECHT - Voor het eerst en voor het laatst is er op dinsdag 24 december een sfeervol kerstconcert te beluisteren in de Sint-Jozefkerk in Woensdrecht. Het is geen kerkelijke dienst. De entree is gratis, maar er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd.


Harmonie Aurora en popkoor Dazzl zijn zich al aan het voorbereiden op het kerstconcert. Zij brengen op 24 december traditionele kerstliedjes en populaire nummers ten gehore. De muzikale klanken worden afgewisseld met een kerstvertelling en gedichten om in de kerststemming te komen.

Sfeervol

De organisatie belooft een sfeervolle avond in aanloop naar de kerst. Het is bovendien voor iedereen de gelegenheid om voor de laatste keer samen te komen in de Sint-Jozefkerk en afscheid te nemen van het kerkgebouw. Na het concert sluiten de deuren definitief.

Weelzangers

Na afloop is er een bijeenkomst bij de levende kerststal in het dorp. Daar worden de aanwezigen getrakteerd op een warm drankje en hapje. De Weelzangers zingen hier kerstliedjes. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Buurtvereniging De Straat en het Dorpsplatform Woensdrecht. Iedereen is welkom op dinsdag 24 december om 20.00 uur in de Sint-Jozefkerk aan de Dorpsstraat 80 in Woensdrecht. Het concert duurt tot ongeveer 21.00 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief