De gastvrouwen in hun nieuwe outfit met Els van Ravels in hun midden. FOTO HUMPHREY HEKHUIZEN
De gastvrouwen in hun nieuwe outfit met Els van Ravels in hun midden. FOTO HUMPHREY HEKHUIZEN (Foto: Humphrey Hekhuizen)

Gastvrouwen jarig Podium Kloosterhof in het nieuw

HOOGERHEIDE - In het kader van haar 15-jarig bestaan heeft Podium Kloosterhof een cadeautje gehad van winkel Lots of Fashion in Hoogerheide. Alle gastvrouwen van het theater zijn in het nieuw gestoken.


De gastvrouwen van Podium Kloosterhof ontvangen het publiek voortaan in een zwarte jurk en een sjaal in de huiskleuren van het theater. Els van Ravels van Lots of Fashion vertelt dat ze niet lang hoefde na te denken toen ze het verzoek voor nieuwe kleding ontving. “Ik ondersteun Podium Kloosterhof graag. Het is fijn dat mensen dicht bij huis van een mooie voorstelling kunnen genieten en elkaar zo ontmoeten.”

Vrijwilligers

Met de nieuwe kleding feliciteert ze de gastvrouwen, die allemaal vrijwillig werken in het theater, met het 15-jarig bestaan van het podium. “Het is erg leuk om iets te doen voor vrijwilligers die iets willen betekenen voor de gemeente Woensdrecht.”

Enthousiast

De gastvrouwen hebben hun nieuwe outfit vorige week gepast. De jurken vielen meteen in de smaak. “Prachtig”, “Het jurkje staat bij iedereen mooi” en “Ik zeg: doen” waren enkele enthousiaste reacties. De jurk is gemaakt van traveler-stof “Het is kreukvrij, hij staat mooi en valt soepel”, aldus Van Ravels. “Wij zijn blij dat Els zo goed naar onze wensen heeft geluisterd. Deze jurk is mooi en tijdloos.”

Kaboutermuts

Zaterdag zijn alle gastvrouwen voor het eerst in hun nieuwe jurk en sjaal te zien. Dan is er een concert van ABBA Gold Europe. Het concert is uitverkocht. De dag daarna brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan de theaterzaal met ‘De sprookjestuin’. Zij vragen aan alle kinderen om een kaboutermuts op te zetten. Er is een voorstelling om 13.00 uur en om 15.00 uur. De kaarten kosten drie euro. Winkelhart Hoogerheide biedt het tweede kaartje gratis aan. Bezoekers krijgen dan ook twee kaartjes voor de prijs van één.

Rembrandt

Volgende week zaterdag (30 november) is er in Podium Kloosterhof een voorstelling in het kader van het Rembrandt-jaar: ‘Rembrandt en De Gouden Eeuw’ van Hans Visser en Irena Filippova. Het is een muzikaal beeldverhaal met projecties van schilderijen van Rembrandt en akoestische muziek. “Voor deze voorstelling hebben wij de samenwerking gezocht met Stichting Uit de Kunst Woensdrecht”, zegt Marinell Bruys van Podium Kloosterhof. “Zij exposeren werken in de stijl van Rembrandt. Wij zijn er bijzonder trots op dat ook Suzana Jovanovic haar werk komt exposeren.” Jovanovic was één van de deelnemers aan het tv-programma ‘Project Rembrandt’.

Kaarten en informatie is te vinden op www.podiumkloosterhof.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

Bezorgers Altena Nieuws

Almkerk, Hank, Veen, Andel, Nieuwendijk, Werkendam

Storingsmonteur elektro/mechanisch

Giessen

Chauffeur Fulltime

Dongen

Verkoopmedewerker (Sier)bestrating m/v

Zundert

schoonmaak medewerkers m/v

Nieuwendijk, Werkendam en Sleeuwijk