Afbeelding
Foto: Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier

Lions Club wil de wensen van inwoners Woensdrecht weer vervullen

Door: Eugene de Kok Algemeen

HOOGERHEIDE - Opnieuw staat er in de centrale hal van het gemeentehuis in Hoogerheide een wensboom van de Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier.

In de boom kunnen inwoners sinds woensdag kerstklokken met wensen ophangen. De boom staat er tot en met vrijdag 3 januari.

Persoonlijke gegevens en de details van de wensen kunnen mensen apart inleveren in een bus, die naast de boom staat. De Lions Club doet dit in verband met de privacy.

Commissie

In de eerste weken van januari kijkt een commissie van de Lions Club naar de wensen en welke in aanmerking komen om te worden vervuld. Vorig jaar hingen er 32 wensen in de boom. Achttien werden er gehonoreerd. De leden van de commissie honoreren bijvoorbeeld vragen van mensen voor een dagje uit voor iemand die dat nodig heeft, een bos bloemen of een of een etentje voor een groep vrijwilligers. “De wensen moeten vooral gericht zijn op onze inwoners die op de een of andere manier een steuntje in de rug kunnen gebruiken of dat hebben verdiend”, zeggen de mensen van de Lions Club.

Non Plus Ultra

Kees Palinckx van Non Plus Ultra sponsort de actie, die ook wordt betaald door de jaarlijkse verkoop van chocoladeletters en kerststollen. Alle mensen die een klok hebben opgehangen krijgen bericht. De club benadrukt dan ook dat iedereen zijn gegevens moet achterlaten. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief