Foto: Lions Club Zuidkwartier

Aantal wensen in Woensdrechtse wensboom groeit

HOOGERHEIDE - Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier kijkt met een goed gevoel terug op de actie met de wensboom in het gemeentehuis in Hoogerheide.


Het was het zevende jaar dat de decemberactie plaatsvond. Mensen konden in de boom een wens ophangen voor iemand anders. Er kwamen dit jaar 36 wensen binnen, vier meer dan vorig jaar.De Linons Club ondersteunt na overleg negen wensen met hulp van sponsor Kees Palinckx van Non Plus Ultra. Door chocoladeletters en kerststollen te verkopen is extra geld ingezameld.

Zwaar

Het waren met name wensen voor mensen die het zwaar hebben gehad, personen die anderen zonder eigenbelang goed hebben geholpen of lokale initiatieven die een kleine beloning verdienen. Er werd bijvoorbeeld gevraagd om een dagje Efteling voor mantelzorgers, een bijdrage voor de nieuwbouw van Stichting Titurel en een bijdrage voor het 50-jarig jubileum van Zonnebloem Huijbergen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Zakgoed chauffeur

Ulicoten

Verkoper m/v

Wouwse Plantage

Uitpakkers

Cuijk

All-round timmerman

Roosendaal

Houtloodsmedewerker

Werkendam

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief