RIVM meldt voor derde dag op rij minder dan 100 coronadoden

WOENSDRECHT - Voor de derde dag op rij zijn er minder dan 100 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Met 69 overleden patiënten in de afgelopen 24 uur komt het totaal aantal doden op 5056. 


In de afgelopen 24 uur zijn er 69 patiënten overleden aan het coronavirus. Daarmee is het aantal mensen dat in Nederland is overleden aan COVID-19 opgelopen naar 5056. Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in haar dagelijkse update. 

Verder meldt het RIVM dat er in de afgelopen 24 uur 335 mensen positief getest zijn op het virus. Het totaal aantal bevestigde besmettingen bedraagt nu 40571. Het totaal aantal gemelde patiënten dat opgenomen is (geweest) in het ziekenhuis bedraagt nu 10995. Dat zijn er 44 meer dan de dag ervoor. 

Afname

De cijfers van de afgelopen tijd passen bij het beeld dat de maatregelen over het algemeen lijken te werken. Het aantal nieuwe meldingen per dag van in het ziekenhuis opgenomen patiënten vertoont nog steeds een dalende lijn. Het aantal gemelde patiënten dat overlijdt neemt ook af.

Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES 

Vacatures

Orderpicker m/v

Tholen

Projectleider hoveniersbedrijf

Tilburg

Teamleider transport en opslag

Zevenbergen

Triagist op de Huisartsenposten

Breda, Etten-Leur, Roosendaal en/of Bergen op Zoom

Vrachtwagenmonteur

Moerdijk