Weerbericht: Flinke buien en onweer verwacht
Foto:

Weerbericht: Flinke buien en onweer verwacht

HOOGERHEIDE - Er trekken dit weekend flinke buien over het land en zaterdagavond en zondag is er zelfs kans op onweer. Dat stelt meteoroloog Jaco van Wezel van Weeronline.


Zaterdag en zondag kan het stevig regenen. Het is dan ook duidelijk natter dan de afgelopen weken. Zo kunnen er op campings flinke plassen ontstaan. "Toch is de weersverwachting voor veel mensen gunstig. We verwachten namelijk de meeste buien later op de zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag. De buien trekken dan zondag overdag geleidelijk naar het oosten weg." Overdag wordt het tussen de 20 en 25 graden. "In combinatie met de flinke plens regen levert dat groeizaam weer op." 

Ook na het weekend buien

Na het weekend houdt het wisselvallige weer aan, al is het wel minder nat dan op zaterdag en zondag. Dagelijks trekken buien over het land en moet de zon wolken naast zich dulden. De temperatuur kent pieken en dalen. Over het algemeen is het met 20-23 graden heel aangenaam, maar er kan ook een dagje bij zitten met maxima van ruim 25 graden. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

Rots in de branding

Rucphen

Lid van de cliëntenraad

Vlissingen

Betrouwbare chauffeur

Etten-Leur

Bezorger Altena Nieuws

Almkerk, Hank, Nieuwendijk

Fruitplukkers

Woensdrecht