Podium Kloosterhof start de kaartverkoop weer op
'The Wieners play Buddy Holly' is te zien op zaterdag 26 september.
'The Wieners play Buddy Holly' is te zien op zaterdag 26 september. (Foto: The Wieners)

Podium Kloosterhof start de kaartverkoop weer op

HOOGERHEIDE – Theaterliefhebbers opgelet. Stichting Podium Kloosterhof is de kaartverkoop voor komend theaterseizoen opgestart. Omdat er op dit moment beperkende maatregelen voor theaters zijn en het onduidelijk is of er vanaf januari nog steeds restricties gelden, zijn alleen de voorstellingen van september tot en met december bekend gemaakt. Alle voorstellingen zijn coronaproof.


Volgens voorzitter Marinell Bruys van Podium Kloosterhof wordt in de theaterzaal de anderhalve-meter-regel gehanteerd. "Tussen de bezette stoelen worden steeds drie stoelen vrijgehouden en tussen de bezette rijen steeds één rij. Daardoor zullen in totaal tachtig personen een voorstelling bij kunnen wonen. Bezoekers worden naar hun plaats begeleid.” 

Gemiddeld

Om aan een redelijk bezoekersaantal te kunnen komen, hebben sommige artiesten aangegeven dat ze twee voorstellingen op één avond spelen. “Een voorstelling duurt dan gemiddeld 75 minuten en heeft geen pauze. De eerste voorstelling begint om 19.30 uur en de tweede om 21.30 uur.”

Blue Grass Boogiemen

In het programma tot en met december staan zes voorstellingen gepland. “Het gaat hierbij om twee verplaatste voorstellingen en vier nieuwe." De twee verplaatste voorstellingen zijn de Mannen van Naam met ‘De Duivelsbrug’ op vrijdag 11 september om 20.15 uur en de Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne met ‘Grand Old Country’ op zaterdag 21 november om 19.30 en 21.30 uur. De vier nieuwe voorstellingen zijn 'The Wieners play Buddy Holly' op zaterdag 26 september om 19.30 uur én om 21.30 uur, Nol Havens (van VOF de Kunst) met ‘Doe mij maar alles’ op zaterdag 17 oktober om 20.15 uur, Savannah en Dick van Altena met ‘Back to the Country, part 10’ op vrijdag 27 november om 19.30 uur én om 21.30 uur en The Fortunate Sons met ‘CCR 50 jaar na Woodstock’ op vrijdag 11 december om 19.30 uur én om 21.30 uur. 

Online

De maatregelen rondom het coronavirus maken het noodzakelijk dat Podium Kloosterhof de gegevens van de bezoekers registreert. Entreekaarten zijn dan ook niet meer te koop in de foyer van Kloosterhof. Het is aan te raden om kaarten via de website te bestellen: www.podiumkloosterhof.nl. Lukt het niet om online kaarten te bestellen, dan kunnen mensen bellen met 0164-620221.

In het gebouw is een aantal maatregelen getroffen om alles goed, gezellig en veilig te laten verlopen. Iedereen houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief