Afbeelding
Foto: Politie

Man (27) probeert van politie te vluchten in Hoogerheide: wordt aangehouden met cocaïne

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

HOOGERHEIDE - De politie heeft gistermiddag een 27-jarige man uit Bergen om Zoom aangehouden Putseweg in Hoogerheide. De man had een flinke hoeveelheid cocaïne bij zich.

Agenten zagen gistermiddag rond 15.05 uur een man in een auto op de parkeerplaats aan de Raadhuisstraat. Toen de man het politievoertuig aan zag komen, reed hij weg. De agenten vonden dit verdacht en besloten de auto te volgen. Ze vermoedden dat de man drugs verkocht vanaf de parkeerplaats. 

De automobilist besloot zijn snelheid te verhogen en gooide onderweg wat uit de auto. Op de Putseweg gaven de agenten de man een stopteken voor een controle. De agenten troffen echter niets verdachts aan in de auto. Daarom mocht de man zijn weg vervolgen. 

Agenten gingen terug naar de parkeerplaats. Daar vonden zij op de plek waar de auto had gestaan, in de bosjes een plastic zak met enkele tientallen zakjes, vermoedelijk gevuld met cocaïne. De drugs is in beslag genomen voor verder onderzoek. 

Toen de agenten weg wilden gaan zagen zij de verdachte aan komen lopen. Nu zette de man het op lopen toen hij de agenten zag. Op de Raadhuisstraat werd de 27-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden van handel in drugs. Hij zit vast voor verhoor. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief