Beste lezer, word ook Vriend van de Woensdrechtse Bode
Foto:

Beste lezer, word ook Vriend van de Woensdrechtse Bode

HOOGERHEIDE - Bij Weekblad de Bode gaan we elke dag keihard aan de slag om ervoor te zorgen dat u iedere week de krant ontvangt. Zo bieden we al jarenlang een gratis platform aan inwoners, verenigingen en vrijwilligers en dragen bij aan de lokale en regionale verbondenheid, betrokkenheid en saamhorigheid. Dat vinden we, zeker in deze tijd, heel belangrijk. Als u dit ook vindt, nodigen we u van harte uit om Vriend van de Bode te worden.


Elke week ontvangt u gratis de Woensdrechtse Bode en dat willen we graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen door Vriend van de Bode te worden. Samen staan we sterk. Voor maar 29,50 euro per jaar steunt u ons. Uw sympathieke gebaar belonen wij op verrassende wijze.

Een jaarboek cadeau

Als Vriend van de Bode ontvangt u elk jaar als eerste het prachtige, ruim honderd pagina’s tellende Jaarboek Woensdrecht. Onze redacteurs blikken hierin terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar het nieuwe. In woord en beeld zetten we alle belangrijke lokale gebeurtenissen op een rij. Ook laten we mensen uit het nieuws en lokale ondernemers aan het woord. Kortom, een waardevolle bewaaruitgave over Woensdrecht.


Advertentiekorting

Jaarlijks krijgt u een advertentiekorting van 25 procent op een familiebericht dat u plaatst. Dit is een bekendmaking van een geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden. Met deze korting kunt u uw persoonlijke mededeling tegen een vriendelijk tarief bekend maken.

Profiteer van lezersacties

Naast het Jaarboek en de advertentiekorting organiseren we in samenwerking met de lokale horeca en middenstand drie keer per jaar een lezersactie, exclusief voor Vrienden van de Bode. Denk aan voordeel of kortingen bij lokale bierbrouwers, restaurants, cafés, pannenkoekenhuizen, theaters, concerten, festivals enzovoort. Hoe we dit precies inrichten, hangt af van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Maar u zult ons ieder kwartaal horen.

Kunnen we op u rekenen?

Draagt u de Bode een warm hart toe? Word dan Vriend, voor maar 29,50 euro per jaar. U steunt de toekomst van de lokale nieuwsvoorziening, ontvangt elk jaar als eerste het Jaarboek én u profiteert van onze lezersacties. Alvast bedankt en van harte welkom als Vriend! 

Regel het vandaag nog op www.vriendvandebode.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief