Afbeelding
Foto: Stockphoto / Archief de Bode

Snelweg A4 gaat vier dagen dicht: werkzaamheden tussen Hoogerheide en knooppunt Zoomland

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Rijkswaterstaat voert komend weekend onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 in de richting van Rotterdam. Hierdoor is vanaf vrijdag 4 juni 21.00 uur tot dinsdag 8 juni 05.00 uur de A4 tussen oprit (30) Hoogerheide en knooppunt Zoomland in de richting van Rotterdam afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

De afsluiting geldt voor de oprit Hoogerheide van de A4 richting Rotterdam, maar ook de op- en afritten bij Bergen op Zoom-Zuid en Bergen op Zoom. Het verkeer vanuit Antwerpen richting Rotterdam wordt omgeleid in de richting van Breda via de A16. Het verkeer vanuit Antwerpen richting Bergen op Zoom wordt eveneens omgeleid via de A16 en de A58 via Roosendaal. 

De onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief