Veel vrijwiligers nodig
Veel vrijwiligers nodig Foto: D.v.Loon

Het Vrolijke Ruitertje zoekt vrijwilligers

Algemeen

HOOGERHEIDE - De Stichting Paardrijden Gehandicapten ‘Het Vrolijke Ruitertje’ heeft als doel zoveel mogelijk gehandicapten in staat te stellen paard te rijden. Dit niet alleen omdat dit een leuke ontspanning is, maar omdat is vastgesteld dat dit een zeer positieve invloed heeft op het welzijn van deze gehandicapten. 

De Corona crisis heeft echter het paardrijden al heel lang onmogelijk gemaakt en de ruitertjes staan dus te popelen om weer aan de slag te kunnen gaan. 

Maandag 6 september was het dan eindelijk zover, op die dag konden de ruitertjes van de maandagavond weer beginnen in de manege de Belle in Etten Leur en zien zij de paardjes, de andere ruitertjes en de vrijwilligers weer na een lange tijd.

Dat gebeurt vervolgens ook op de donderdagavond in Etten Leur en ook op de zaterdagmiddag in Hoogerheide in de manege de Molen.

Vooral in Hoogerheide
Deze heilzame ontspanning kan alleen geboden worden dankzij de inzet van de vele vrijwilligers.

Vaak zijn er twee of drie vrijwilligers nodig om de veiligheid en het plezier van een gehandicapt ruitertje te waarborgen. 

Juist op de zaterdagmiddag in Hoogerheide is er echter dringend behoefte aan enkele vrijwilligers om de ploeg daar te komen versterken. 

Aanmelden
Sta je positief tegenover dit initiatief en wil je hieraan een bijdrage leveren, meld je dan aan bij het secretariaat 0164-244017 (b.g.g. 0165-503683).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief