Afbeelding

Koninklijke Luchtmacht trakteert inwoners op verrassend concert

Door: Remko Vermunt Algemeen

HOOGERHEIDE - Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht trakteert de inwoners van de gemeente Woensdrecht jaarlijks op een verrassend concert. Vorig jaar kon dat helaas vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, maar dit jaar is dat anders!

Het relatieconcert is een echte traditie en is elk jaar een feest om naar uit te  zien. Het thema dit jaar is ‘Meet The Orchestra’, omdat het orkest al 70 jaar bestaat. Het orkest werkt samen met Martin van der Starre en onder leiding van Patrick Crufs. 

Het concert staat gepland op donderdag 14 oktober om 20.00 uur in de sporthal van MFC Kloosterhof in Hoogerheide. Kaartjes zijn nu verkrijgbaar voor slechts 2 euro per stuk. “In totaal kunnen we maximaal 900 gasten ontvangen”, vertelt burgemeester Steven Adriaansen.

Toegangskaarten zijn af te halen bij MFC Kloosterhof in het gemeentehuis van Hoogerheide, alsmede bij de Multifunctionele Centra in Huijbergen, Ossendrecht en Putte. 

Het concert is alleen toegankelijk op vertoon van een QR-code (vaccinatiebewijs Covid-19) dan wel een negatieve PCR-test. Het concert wordt aangeboden door de Vliegbasis Woensdrecht en de gemeente Woensdrecht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief