Afbeelding

Beltegoed: snel en veilig online opwaarderen

Door: Advertorial Algemeen

Naar de winkel voor het opwaarderen van het beltegoed voor je mobiele telefoon? Dat is tegenwoordig nergens meer voor nodig. Online kun je direct je tegoed verhogen.

Veel mensen kiezen voor prepaid omdat ze graag anoniem willen bellen met hun mobiele nummer. Een ander voordeel van vooruit betalen is dat je de kosten geheel in eigen hand hebt. Je betaalt bovendien nooit voor minuten die je niet gebruikt, zoals bij een abonnement. Het is echter wel een nadeel dat je beltegoed op de meest ongelukkige momenten op kan zijn. Gelukkig hoef je hiervoor nu niet meer naar een supermarkt of boekwinkel in de buurt te rennen. Je regelt dit nu snel en veilig vanuit huis of waar je maar bent.

Direct nieuw prepaid beltegoed regelen

Het direct opwaarderen van je beltegoed was nog nooit zo gemakkelijk. Je surft gewoon met je smartphone, tablet of laptop naar een online aanbieder van prepaid beltegoed. Je zoekt jouw provider op en geeft aan voor welk bedrag je wilt opwaarderen. Dit kan vaak al voor het luttele bedrag van vijf of tien euro. Het is hierbij ook mogelijk om tegoed voor sms’jes en mobiele data in te slaan. Het prepaid opwaarderen is via het internet te regelen voor vele aanbieders van mobiele telefonie. Alle populaire providers bieden het aan, zoals KPN en T-Mobile. Je tegoed van bijvoorbeeld Vodafone opwaarderen is echt een fluitje van een cent. Dit geldt ook voor Lyca beltegoed kopen. Ook bij de minder bekende aanbieders kun je gelukkig terecht. Het is echt een kwestie van een paar muisklikken om op te waarderen. Je ontvangt je beltegoedcode binnen een halve minuut per e-mail of sms. Betalen is mogelijk via onder andere iDeal, Paypal en Paysafecard.

Ideaal voor feesten en speciale gelegenheden

Heb jij een prepaid toestel en ga je naar een feest of een andere speciale gelegenheid? Bereid je dan goed voor en zorg dat je vooraf nog even snel je tegoed verhoogt. Hiermee verzeker je jezelf ervan dat je in iedere situatie met je partner, je vrienden en je familie kunt bellen. Het is immers erg vervelend als je bijvoorbeeld tijdens de Kerst, de jaarwisseling of een festival zonder voldoende beltegoed zit. Het ophogen van je beltegoed is echt iets wat je gauw vergeet in de drukte voor de feestdagen of een vette party. Het online opwaarderen is dan echt een uitkomst, want je hoeft er de deur niet voor uit. Het is echt zo gepiept, zelfs op het laatste moment.

Gemakkelijk blijven bellen tijdens coronacrisis

De coronacrisis brengt helaas een boel ellende, maar gelukkig betekent dat niet dat je het zonder voldoende beltegoed hoeft te stellen. Waarschijnlijk heb je zelfs meer behoefte dan ooit om telefoontjes te plegen met je collega’s, de kinderen, vriendinnen en je ouders. De mogelijkheid om online je beltegoed op te waarderen komt daarom ook in deze bijzondere tijd bijzonder goed van pas. Je vermindert op deze manier immers de kans dat je een besmetting oploopt of het virus verspreidt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief