Foto: SOF

Goldberg Challenge op Koningsdag in Hoogerheide

HOOGERHEIDE/WOENSDRECHT - Twee jaar geen massale activiteiten met Koningsdag, maar in 2022 mag alles gelukkig weer. En dus pakken de comités met Koningsdag uit in de diverse kernen. Met in Hoogerheide/Woensdrecht zelfs een nieuwe activiteit!


Volgens Bea Bogers, secretaris van Stichting Openbare Feestelijkheden (SOF) in Hoogerheide/Woensdrecht, is het programma rond Koningsdag  als vanouds. “Wel hebben we een nieuwe uitdaging in de vorm van de Goldberg Challenge. Hierbij worden teams uitgenodigd om een machine te bouwen met attributen die door een enkele beweging in gang wordt gezet.” De Challenge vindt plaats in de theaterzaal van MFC Kloosterhof en wordt gefilmd en op een groot scherm vertoond in de centrale hal van de MFC Kloosterhof. Enkele teams hebben zich al aangemeld via www.sofnieuws.nl

Traditioneel

Verder staan voor Koningsdag het traditionele straattekenen (26 april om 19.00 uur, MFC Kloosterhof) en de versierde fietsen (9.30 uur, Dr. van de Karplein) op het programma. Ook is er om 13.00 uur de kindervrijmarkt. Het Rad van Avontuur start om 16.00 uur. “Net als vorig jaar hebben we voor de fotowandeltocht, fietspuzzeltocht en regiofietstocht besloten het aantal deelnamedagen te spreiden van 23 tot en met 27 april. Dan kan iedereen meedoen wanneer het uitkomt, maar op de 27e moeten ze dan wel het formulier inleveren bij MFC Kloosterhof.” Op www.sofnieuws.nl staat alle informatie.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief