Gezellige Recreantenwedstrijd.
Gezellige Recreantenwedstrijd. Foto: M den Ouden

Wedstrijd voor Zilvermeeuw Recreanten

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Eindelijk was het dan zover. Ook voor de recreanten van de Zilvermeeuw stond er een wedstrijd op de kalender! Door de overvolle agenda voor de startvergunninghouders was het moeilijk een moment te kiezen.


Maar op zondag 15 mei stonden de deuren van het wedstrijdbad van Laco Hoogerheide open voor de zwemmers van de Meermin, de Krabben en de Flippers.
Zwemvereniging de Zilvermeeuw organiseerde deze gezellige wedstrijd.
In totaal 40 zwemmers vanaf 6 jaar, de oudsten waren de 20 gepasseerd, maar waren tevens coach van hun jonge zwemmers. Dat maakte vooral de estafettes erg spannend, die voor de Zilvermeeuw eindigden op een 2e en 3e plaats.
Na een mooie en spannende wedstrijd konden de ereplaatsen verdeeld worden: 20 ereplaatsen voor de Zilvermeeuwzwemmers waaronder 5x goud, 7x zilver en 8x brons.
Bovendien werden er 5 nieuwe tijden en 17 persoonlijke verbeteringen genoteerd.
Maar dit weekend waren er ook wedstrijdzwemmers op pad.
In Eindhoven vinden de Brabantse Kampioenschappen plaats met meerdere inschrijvingen van de Zilvermeeuw. Er werden mooie tijden gezwommen in het grote 50meter bad. Grote persoonlijke records bovendien! Deze wedstrijdzwemmers hebben nog een drukke week voor de boeg, want volgend weekend staat het 2e deel van de Kampioenschappen op de kalender en de Zilvermeeuw is er weer bij!!
Bij de Diepsluis zijn er dankzij het mooie weer intussen al weer heel wat meters gemaakt door een aantal openwaterzwemmers van de Zilvermeeuw.

Info via zwem@zvdezilvermeeuw.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief