Foto: Roland Pijnen

Kermis tijdens de Lentefeesten in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - De Lentefeesten in Hoogerheide zouden de Lentefeesten niet zijn als er niet ook een kermis staat. En dit jaar mag iedereen zich alvast verheugen op een spectaculaire kermis op het Lucasplein met een aanbod voor jong en oud. 


Volgens John Dauphin, organisator van de kermis tijdens de Lentefeesten en ook al tijdens de kermis afgelopen najaar, is de kermis dit jaar vanaf woensdag 25 mei al te bezoeken tot en met zondag 29 mei. “Normaal duurt de kermis vier dagen, maar op dinsdag is de kermis vaak al zo goed als opgebouwd. Op de woensdag nemen veel kinderen dan altijd al een kijkje. Dan kunnen we net zo goed op de woensdag beginnen.” Om de opening van de kermis zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zijn onder meer de bekende figuren Woezel en Pip uitgenodigd om naar de kermis te komen. 

Attracties

De opening wordt dus speciaal, maar ook de attracties mogen er zijn. “We hebben vier attracties voor de oudere jeugd, zoals de lotswagens, de Megaslide, de rupsbaan en de zweefmolen. Verder staan er diverse grijpkramen, een schietsalon, het eendjes vissen en het touwtje trekken, maar ook de kinderdraaimolen en de miniscooterbaan.” Ook aan de inwendige mens is gedacht met de snoep- en nougatkraam, de oliebollen, suikerspinnen en de friteskraam. “Het Lucasplein puilt straks uit. Het is lang geleden dat we een dergelijk aanbod konden presenteren. We kijken er naar uit.”

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief