Foto: J.v.E Producties

Liefhebbers van auto’s kunnen hun hart ophalen op de Lentefeesten

HOOGERHEIDE - Liefhebbers van auto’s kunnen tijdens de Lentefeesten in Hoogerheide hun hart meer dan ophalen. Want op twee plaatsen zijn straks tal van prachtige wagens te bewonderen. Op de Huijbergseweg is bijvoorbeeld de American Day met Amerikaanse bolides en op het plein bij de kerk en achter de Action zullen diverse getunede auto’s staan.


Volgens Koen Hendrickx van het Emotion Tuning Team, dat de autoshow van de getunede auto’s organiseert. zijn zij in 2012 gestart met de organisatie van de show. “Als corona er niet was geweest, dan zouden we inmiddels ons tienjarig jubileum al hebben gevierd. Nu is het de 9e editie voor ons.” Voor de komende show hebben zich inmiddels al zo’n 90 trotse autobezitters zich aangemeld. “Er is plaats voor ongeveer 100 auto’s. Het weekend voor de Lentefeesten maken we de definitieve planning.”

Enthousiast
Tijdens de autoshow zullen er allerlei auto’s staan. “Alle merken zijn vertegenwoordigd en ook diverse soorten stijlen. Er zijn ‘cleane’ auto’s, die netjes verlaagd zijn met mooie wielen, maar ook extreme auto’s, met verbreed chassis en andere aanpassinge. Ook zijn autowraps te zien.” De auto’s die er staan, komen van heinde en verre, tot in Duitsland aan toe. “Het is erg leuk om te zien hoe het publiek altijd reageert op onze auto’s. Ze zijn erg enthousiast en benieuwd naar het verhaal achter de auto’s, wat wij graag met ze delen.”

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief