Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Lentefeesten in Hoogerheide als vanouds

Door: Jose Van der Wegen Algemeen

HOOGERHEIDE - Een braderie waarbij je over de koppen kon lopen, een kermis met alleen maar lachende gezichten en goed gevulde terrassen: de Lentefeesten in Hoogerheide waren na twee jaar afwezigheid als vanouds. 

Dat betekende gelukkig ook dat het ook prachtig weer was tijdens de Lentefeesten, iets wat eigenlijk vrijwel altijd het geval is. De mensen genoten in ieder geval optimaal van het zonnetje, maar vooral van de Lentefeesten zelf. Er was een enorm aantal kramen opgezet, waarbij er voor iedereen wat wils was om langs te struinen en natuurlijk te kopen bij kramen of lokale ondernemers. De lokale ondernemers pakten namelijk groots uit met diverse acties en activiteiten, zoals modeshows, maar ook met demonstraties en workshops. 

Liefhebbers van getunede auto’s of Amerikaanse bolides konden hun hart ophalen bij de autoshows, terwijl de jeugd de kans kreeg hun overbodige speelgoed en snuisterijen van de hand te doen. De kinderen vermaakten zich opperbest op de groter dan grote kermis op het St. Lucasplein. En de horeca was maar wat blij met het mooie weer, want de terrassen zaten bomvol. Daarmee waren de Lentefeesten een groot succes! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief