Afbeelding
Foto: Nelleke Schoutens

Na drie jaar weer een Avondvierdaagse in Huijbergen

Door: Nelleke Schoutens Algemeen

HUIJBERGEN - Wandelvereniging ‘De Wandelende Tak’ organiseert van 14 tot en met 17 juni in de huidige samenstelling alweer zijn 23e avondvierdaagse rond de kern van Huijbergen en in de omgeving van Essen. Na vier dagen stappen wordt dit evenement afgesloten met het traditionele ‘blarenbal’ in de tent op het voetbalveld van VIVOO. DJ Dave uit Ossendrecht verzorgt de muziek.

De wandeltocht start op 14 juni om 18:30 op het voetbalveld aan de Veenbes. Inschrijven kan op vrijdag 10 juni van 19:00 tot 23:00 en zondag 12 juni van 10:30 tot 12:00 bij de bieb,4 euro voor 4 dagen of 1,50 euro per avond. Vóór de start op 14 juni kan dat ook ter plaatse mits op tijd aanwezig, maar dan kost de kaart 4,50 euro

Organisatie
De organisatie van deze vierdaagse is in handen van een zevenkoppig bestuur onder leiding van Yvonne en Gerald de Waal. Het bestuur volgt het draaiboek. Een twintigtal routes zijn vastgelegd. Men kan kiezen uit twee afstanden: 5 en 10 km. De laatste avond worden de lopers, om drukte in de straten te voorkomen, bij de tent verwelkomd door familie en vrienden en doet Harmonie St. Cecilia de stoet uitgeleide.

De vrijwilligers weten exact wat er van hen wordt verwacht. Zij staan op lastige punten als verkeersregelaars en op de posten onderweg om een verrassing uit te delen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief