Afbeelding
Foto: Nelleke Schoutens

Wandeldriedaagse Woensdrecht in het teken van ‘De Snoeken’

Door: Nelleke Schoutens Algemeen

WOENSDRECHT - In een van de gezellige zithoekjes van zijn fraaie tuin, vertelt voorzitter Louis Minnebach over het 45-jarig bestaan van Wandelvereniging Woensdrecht. Op 14, 15 en 16 juni klinkt om 18:45 het startsein voor dit evenement op sportpark De Fortuin. Een wandeling van 5 of 10 km, een wandeling naar goud, voor een gouden medaille met een Snoek. Samen op weg naar de 50e verjaardag!

De wandeldriedaagse is in 1977 geboren uit een initiatief van het oudercomité van basisschool De Poorte. Nu buigen negen onafhankelijke bestuursleden zich elk jaar weer over een creatieve invulling van dit evenement. Een groot aantal vrijwilligers ondersteunt de vierdaagse, zodat een kleurrijke stoet zich door de dreven en paden van de Brabantse Wal kan slingeren.


Inschrijven voor de driedaagse kan op zaterdag 11 juni van 11 tot 13 uur in café Het Raedthuys, Ouwe Raedthuysplein 8. Een deelnamekaart kost 4 euro. Op de startavond kunt u zich nog opgeven in de kantine van het sportpark. Inschrijven kost dan 5 euro. Voor zowel de 5 als de 10 km is gekozen voor nieuwe routes. Per avond worden de routes bekend gemaakt. Ze zijn te downloaden op de smartphone, maar worden ook in papieren versie uitgereikt. Als de wandeldag bijvoorbeeld bij heel slecht weer niet door kan gaan, is dat terug te vinden op de website: www.wandeldriedaagsewoensdrecht.nl. Bij twijfel kunt u contact opnemen via WVV 0164613801.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief