Foto: Guust van Dijke

'On the beach' tijdens Roparundoorkomst Ossendrecht

OSSENDRECHT - Heeft u ze al zien hangen? Heel Ossendrecht hangt er vol mee. De posters voor de doorkomst van de Roparun.


Het Comité Doorkomst Roparun Ossendrecht heeft hard gewerkt. In het bouwkot is een heuse vuurtoren gemaakt. De brug is omgetoverd tot een schip met kajuit en er is zelfs een schat gevonden "on the beach". De boekjes die elk jaar huis-aan-huis verspreid worden om inwoners te informeren zijn al op de deurmat gevallen. Hierin staat een onder andere een interview van Dennis van Loenhout met Guust van Dijke.

De route door Ossendrecht wordt omgetoverd tot een langgerekt strand. Dit om de teams een mooie doorkomst te bezorgen en ze aan te moedigen tijdens hun sportieve tocht om Rotterdam te bereiken.

Voor degene die niet weten wat de Roparun inhoudt: Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam waarbij de lopers (en begeleidende fietsers) van elk team elkaar afwisselen en daarmee geld inzamelen voor Stichting Roparun. Deze stichting zet zich in voor kankergerelateerde doelen met als motto 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Tevens doen er 2 teams uit Ossendrecht mee: nl. Burgt & Co en De L'oslopers.

Zit je op de basisschool in de gemeente Woensdrecht en wil je ook iets betekenen voor de Roparun? Dan kun je mee doen met de sponsorloop en geld inzamelen voor Stichting Emoties. Wie het meeste geld ophaalt wint een jaarabonnement bij een lokale vereniging die zich heeft verbonden aan onze sponsorloop.

Wanneer? Zondag 9 juni om 18.30 uur bij het Adolphinepleintje. Voor deelnameformulieren kun je mailen naar roparundoorkomst.ossendrecht@gmail.com of een formulier halen bij Coop supermarkt of MFC De Drieschaar. Voor alle deelnemers is er een kleine attentie. We hopen dat jullie allemaal meedoen voor Stichting Emoties en de Roparun!!! 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Diverse functies

Diessen

Parttime hulp restaria

Roosendaal

Bezorgers

Teteringen

Verkoopadviseur

Bergen op Zoom

Diverse functies

Tilburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief