Foto: Studio Claerhout

Een hele jeugd lang plezier in iedere tuin

  Bedrijvig Nieuws

Wat is er fijner dan uw kinderen te zien spelen, leren en ontdekken in de tuin? Speelhuisjes, trampolines en speeltoestellen staan garant voor eindeloze pret. De firma GrootPlezier.nl biedt hierin een zeer ruim assortiment, ook voor kleine tuinen.


Bijna tien jaar geleden begon GrootPlezier.nl met de verkoop en productie van dierenverblijven. Inmiddels is GrootPlezier.nl al ruim zes jaar dé specialist in groot speelgoed voor kinderen en producent van konijnen- en kippenhokken, hondenkennels, vogelkooien en volières.

Zagerij

Met de slogan ‘Je blijft lachen’ maakt het bedrijf duurzame kwaliteitsproducten voor heel Nederland en daarbuiten. “We verkopen zo’n tachtig procent online, maar mensen in de buurt vinden het ook leuk om langs te komen”, vertelt Peter van Wijhe van GrootPlezier.nl. In de showroom in Krabbendijke staan allerlei speeltoestellen en dierenverblijven uitgestald, om naar te kijken en natuurlijk te testen. “Ook hebben we onze eigen zagerij waar we de speeltoestellen maken.” Zo kan iedereen, of u nu een grote of kleine tuin heeft, een passend speeltoestel bestellen.

Speelhuisjes

GrootPlezier.nl adviseert klanten om als eerste te bedenken of ze een speelhuis of speeltoestel willen aanschaffen voor hun kinderen. Beide zijn er in vele soorten en maten. Speelhuisjes zijn meestal voor de wat kleinere kinderen. Hierin kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten. Jongens maken er bijvoorbeeld een garage voor de motor van en meisjes houden er gezellig theekransjes.

Speeltoestellen

Een speeltoestel van GrootPlezier.nl gaat een hele kindertijd mee. “We hebben ze van douglas-hout en geïmpregneerd vurenhout. Op beide soorten geven we tien jaar garantie op de constructie, maar ze kunnen makkelijk zo’n vijftien jaar buiten staan. Het verschil tussen de twee soorten is dat het iets duurdere douglas-hout een hardere houtsoort is die van nature duurzaam is. Hiervoor kiezen mensen vanuit ecologisch oogpunt. Speeltoestellen van geïmpregneerd vurenhout zijn duurzaam gemaakt. Douglas-hout is onbehandeld.”

Nieuw

Nieuw in de wereld van speeltoestellen zijn de types Palazzo, Look Out en Cross Fit. Look Out is ideaal voor een kleine tuin. “Dit is een lief huisje met een torentje ernaast en verkrijgbaar met of zonder glijbaan. De Palazzo is een groot toestel met een dubbele toren, glijbaan en een huisje bovenin. Het lijkt een beetje op een boomhut.” De Cross Fit is perfect voor de fans van klimmen en klauteren. “Dit is ook een geweldig toestel. In de showroom gaan kinderen er meteen op af.”

Kenmerkend voor de producten van GrootPlezier.nl is dat ze eenvoudig uit te breiden zijn met nieuwe onderdelen, zoals een ren voor een dierenverblijf of extra speelelementen voor een speeltoestel. “Een schommel, maar ook stuurwiel of verrekijker, je kunt heel veel combineren. Zien kinderen bijvoorbeeld een bel in de toren, reken maar dat ze meteen gaan klimmen.”

Trampolines

Een trampoline in de tuin groeit ook nog steeds in populariteit. “We hebben er al drie keer zoveel verkocht als vorig jaar.” Ook een trampoline, zowel het type opbouw als ingraaf, gaat een jeugd lang mee. “Zelfs jongeren van zestien, zeventien jaar vinden het nog leuk om te springen. En volwassenen kunnen erop sporten.”

Veilig

Alle speelhuisjes, trampolines en speeltoestellen van GrootPlezier.nl voldoen aan de veiligheidseisen. “Daarbovenop hebben ze ook nog het TUV-keurmerk voor veiligheid.”

Supersnel

GrootPlezier.nl vervaardigt de speeltoestellen helemaal op uw situatie toegesneden in de eigen zagerij en levert binnen maar liefst één à twee werkdagen in heel Nederland en België.

GrootPlezier.nl - Krabbendijke - tel. 0113-501001 - www.grootplezier.nl - info@grootplezier.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief