Afbeelding
Foto: Doe Maar Na

Podium Kloosterhof trapt jubileumjaar af met Doe Maar Na

Door: Eugene de Kok Cultuur

HOOGERHEIDE - Het jubileumjaar van Podium Kloosterhof gaat zaterdag 21 september feestelijk van start met een optreden van Doe Maar Na.

Het is een tributeband die de bekendste nummers van Nederlands bekendste band speelt. Vanaf 20.15 uur klinken schallen alle hits door het podium: Belle Hélène, De Bom, Nachtzuster, Nederwiet, Is dit alles? en Smoorverliefd!

Doe Maar Na werd ooit opgericht voor een eenmalige show, maar speelt inmiddels al jaren overal in Nederland samen. Wie wil mag volgende week zaterdag in Doe Maar-outfit naar Podium Kloosterhof komen. Kaarten zijn te koop via de website www.podiumkloosterhof.nl of aan de bar van MFC Kloosterhof: 0164-620221.

Jan Rot

Na Doe Maar Na komt Jan Rot langs in Hoogerheide. In zijn voorstelling ‘O ja’ blikt Rot terug op de jaren ‘90 van de vorige eeuw. “We beginnen met nieuwjaarsmorgen 1990 en eindigen in 1999 bij het aftellen voor het millennium. Langs de sigaar van Lewinsky, kloonschaap Dolly, Sinterklaas bij Jiskefet en de achtervolging van OJ Simpson. Het is één groot ‘o ja.” 

Anekdotes

Rot wisselt anekdotes af met bekende liedjes uit het decennium van bands als Red Hot Chili Peppers, Nirvana en U2. Hij heeft ze allemaal in het Nederlands vertaald. De voorstelling is zeker ook geschikt voor ouderen, zegt Rot. “We hebben de jaren ‘90 allemaal meegemaakt.” 

Podium Kloosterhof bestaat dit jaar vijftien jaar. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief