Fravino sluit seizoen af.
Fravino sluit seizoen af. Foto: G. van Rooij

Wilhelmietenmuseum Huijbergen sluit een geweldig seizoen af

Sport en vereniging

HUIJBERGEN - Het Wilhelmietenmuseum in Huijbergen heeft het museumjaar afgesloten met een klein concert van Fravino. Het werd een heel gezellige middag met bezoekers en leden van Fravino.

Fravino heeft dit jaar een jubileumjaar, zij bestaat 60 jaar. Het orkest heeft zijn oorsprong bij de broeders van Huijbergen. En met het thema van dit jaar, “van het oor naar het hart in Huijbergen”, gaven zij het daar een geweldig gehoor aan.

Gedurende het hele museumjaar hebben we vele gasten mogen verwelkomen in deze mooie omgeving. Allereerst hadden we een mooie expositie lopen van Jeanny Ritzen. Zij was alle dagen aanwezig en organiseerde diverse workshops.

Zo kwam niet alleen Fravino op bezoek, zij waren ook elke openingszondag aanwezig, maar ook, Harmonie St Cecilia, kinderkoor ’t Krekelkoor, Slagwerkgroep Hit-It, gemengd Koor Huijbergen/Hoogerheide en Regionaal Opleidings orkest zij bij ons op bezoek geweest.

Ook mochten genieten van West-Afrikaanse muziek en nog véél meer.

Ook werd de landelijke meditatiedag georganiseerd door Jane van Kempen en vond er een speelse lezing over Bach, door broeder Theo plaats.

Het Wilhelmietenmuseum is blij met zoveel activiteiten en wil iedereen die daar aan bij gedragen heeft, hartelijk daarvoor bedanken. En niet te vergeten de vele bezoekers die we dit jaar hebben mogen ontvangen. Dit alles was zeker niet mogelijk zonder de groep vrijwilligers die elke openingsdag aanwezig waren. Het museum is nog even open voor alle scholen die nog op bezoek komen. Maar daarna gaan we weer voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen wat in april 2020 weer van start gaat. Een nieuw thema, maar de muzikale omlijsting blijft.

We hopen iedereen dan ook weer te mogen begroeten in het nieuwe jaar. Wij zijn ook te vinden op www.wilhelmietenmuseum.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief