VVH staat er gekleurd op dit jaar.
VVH staat er gekleurd op dit jaar. Foto: G. van Rooij

Vrouwen Vereniging Huijbergen begint een nieuw seizoen

Sport en vereniging

HUIJBERGEN - VVH is het seizoen weer begonnen met een heel gezellige inloopavond in MFC de Kloek. Gedurende de hele avond kon men zien wat deze Huijbergse vereniging had te bieden voor het nieuwe jaar.

Iedereen werd ontvangen met een bakje koffie/thee en kon een genieten van diverse workshops en leuke stands. Zo kon men een gezellige kaart maken bij de hobbyclub, kon er kennis gemaakt worden met de tekentechniek Zentangle, maar ook een wijnproeverij was aanwezig en liet iedereen genieten van diverse wijnsoorten. Daarnaast was er een stand met schoenen en kleding, buitenlandse schaaltjes en sjaaltjes, een keur aan leren tassen. Ook speciale sieraden mochten er niet ontbreken en kon men hoedjes passen en kopen voor het goede doel “de Wens ambulance”. Tevens waren er ook mensen aanwezig over de uitleg van “Samen Fietsen Huijbergen”. Dit project heeft als doelstelling om een duofiets met ondersteuning aan te schaffen en in te zetten voor de minder mobiele mensen in Huijbergen.

Naast al deze activiteiten werd er ook uit de doeken gedaan wat VVH in dit nieuwe seizoen allemaal van plan is te ondernemen. Een tipje van de sluier kunnen wij oplichten: Bloemenworkshops, Zentangle workshops, Halloweenavond i.s.m. Vivoo op 26 oktober, Supersum in Bergen op Zoom en Kerstmarkt in Dordrecht. Dan hebben ze nog de Kerstviering, dagje Antwerpen, Huijbergse avond en wandeltochten. Ook worden er bezoekjes gebracht aan de Glasfabriek in Halsteren, Barbie tentoonstelling in Mechelen en ” de ZOO achter de schermen”. En nog veel meer.

Ze hebben ook vaste activiteiten die elke week of maand terugkeren. En ze werken samen met Heemkunde Kring, Bibliotheek, KBO en Wilhelmietenmuseum waardoor op breed vlak activiteiten georganiseerd worden.

Vrouwen Vereniging Huijbergen kijkt weer uit naar een geweldig en vooral gezellig seizoen. Het is het bestuur weer gelukt om een mooi programma in elkaar te zetten!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief