Irini Kalivianakis derde op NK Doubletten

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Wederom is het een speler van Petangeske gelukt om een medaille te behalen op een Nederlands Kampioenschap.

Irini Kalivianakis speelde samen met Tracey Mul de doubletten bij de dames en zij plaatsen zich voor de kwartfinales op zondag 21 mei. De kwart finale speelden zij tegen Diana Logtenberg en Anette van Velzen en in een zeer spannende wedstrijd wisten zij deze te winnen met 13-12. Toen moesten zij de halve finale spelen tegen Josefien Koogje en Elke van der Linden, deze dames waren sterker en Irini en Tracey verloren met 13-0. Ze behaalden met deze uitslag een schitterende gedeelde 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap dat gespeeld werd in Deventer.

AAA Toernooi zondag 21 mei

29 Teams stonden zondag 21 mei om 10 uur klaar om vijf voorgelote wedstrijden te gaan spelen. Maar liefst achttien teams met spelers van Petangeske en verder gasten uit Roosendaal, Middelburg en België.

Onder het genot van allerlei heerlijkheden werden de wedstrijden vlot gespeeld. De wedstrijdleiding in handen van Hans Ransdorp met assistentie van Alie Westdijk kon al om 17.00 uur de prijsuitreiking starten.

Uitslag: 1. Ria van der Heijden en Salvador Prior 5 wedstrijden, 45 punten; 2. Jonathan de Groef en Michel Houf 5 wedstrijden, 41 punten; 3. Paolo Russino en Louis Pals 5 wedstrijden, 33 punten; 4. Tineke en Jos van den Broek 5 wedstrijden, 32 punten; 5. Jordi en Christof Baveghems 4 wedstrijden, 42 punten; 6. Anne Hoppenbrouwers en Addie Kuiyer 4 wedstrijden, 27 punten; 7. Fons de Krijger en Dick Peters 4 wedstrijden, 26 punten; 8. Tony Lippenvelde en Saskia Vlaeminck 4 wedstrijden, 25 punten

De 1e 8 teams vielen in de geldprijzen en de 1e 3 teams kregen nog een extra prijs namelijk de heerlijke aardbeien en asperges uit Bergen op Zoom.

Activiteiten in juni

21 juni Open Promotietoernooi, voor iedereen toegankelijk en start om 10.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief