Judoclub Yukio Tani zoekt met spoed nieuwe trainer

Sport en vereniging

HUIJBERGEN - Judoclub Yukio Tani Huijbergen geeft al decennialang judoles aan kinderen uit de gemeente Woensdrecht in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.

Momenteel bestaat de club uit 35 leden die op donderdagavond tijdens 2 trainingsuren les krijgen. Het is aan de kinderen duidelijk te zien dat heel veel leren en dat ze het enorm leuk vinden. Kortom er wordt op een leuke wijze professionele training gegeven.

De huidige trainer Dominique Hopmans geeft aan hij het zelf enorm leuk vindt om de kinderen te trainen. Hij haalt er heel veel voldoening uit als de kinderen in de verschillende technieken onder de knie krijgen. Hij vindt het dan ook heel erg dat hij vanaf komend schooljaar vanwege het voortzetten van zijn studie deze trainingen niet meer kan geven. Sinds het moment dat Dominique heeft aangegeven dat hij moet stoppen is zowel Dominique als het bestuur op zoek gegaan naar een vervanger. Tot op heden helaas tevergeefs.

De trainingen zijn op donderdag van 18.30-20.30 uur in de gymzaal van De Kloek in Huijbergen. Tijdens de basisschoolvakanties worden er geen trainingen gegeven.

Omdat judoclub Yukio Tani Huijbergen onder Stichting Jeugdwerk Huijbergen valt kan er een onkostenvergoeding betaald worden als compensatie voor de trainingen.

Judoclub Yukio Tani Huijbergen is als judoclub lid van de CJJF.

Heeft u zelf interesse of weet u iemand die het leuk vindt om na de zomervakantie judotraining te geven, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Arriëtta Bertram op 06-42988544 of awabertram@versatel.nl. De dag kan in overleg eventueel gewijzigd worden.

Het zou zonde zijn als zoveel kinderen zouden moeten stoppen met de judotraining omdat er geen trainer gevonden kan worden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief